HR Stagiair

Venray, The Netherlands

Wil jij het HR vak leren binnen een professionele organisatie? Wil je onderdeel uitmaken van een leuk en gezellig HR Team? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

In deze stage houd jij je bezig met de ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling HR. Daarnaast ondersteun je ook een aantal ambitieuze projecten op het gebied van employee experience en de ontwikkeling van cultuur en leiderschap binnen de organisatie.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het schrijven van vacatureteksten, selecteren van geschikte kandidaten, voeren van sollicitatiegesprekken en het zorgen voor een succesvolle afhandeling van de sollicitatieprocedure;
  • het plannen en organiseren van trainingen en (interne) opleidingen voor onze medewerkers;
  • het ondersteunen van het Performance Management proces;
  • ondersteuning bieden in de uitvoering van Duurzame Inzetbaarheid;
  • het ondersteunen van verzuimbegeleiding en de Wet Verbetering Poortwachter;
  • het uitvoeren van de personeelsadministratie;
  • correspondentie naar leidinggevenden en medewerkers;

Ben jij de collega die we zoeken?

Wij zoeken een 3e-jaars HBO student Human Resource Management die het HR vak wil leren aan de hand van een meeloopstage. Daarnaast ben je sociaal, gedreven, proactief en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent flexibel, accuraat en klantgericht.

Wat biedt Nelipak?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij volop ruimte voor verdere ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV voor 31 mei 2019 a.s. naar hr@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Janne Hermens, stagiair HR, via telefoonnummer 0478 – 529015.