Industrial Design Stagiair

Venray, The Netherlands

In deze stage ga je ondersteuning bieden in het creëren van SolidWorks design library features die aangedragen worden door de afdeling Design voortkomend uit de Design for Manufacturability werkgroep.

Daarnaast biedt je ondersteuning in concept design schetsen en CAD tekenen van gethermovormde healthcare packaging met bewustzijn en verwerken van klantbehoefte.

Je gaat onder andere aan de slag met:

   • De analyse en verwerking van project input;
   • Het visualiseren en presenteren van designs;
   • Het inventariseren van bestaande features voor in de bibliotheek;
   • Het delen van je opgedane kennis en expertise;
   • Klant en verkoop support, onder begeleiding van een Design team member;
   • Assisteren bij klant interviews;
   • Je werkt samen met het Global en Local Design team.

Ben jij de stagiair die we zoeken?

Wij zoeken een 3e-jaars HBO student van de opleiding Industrieel (Product) Ontwerpen/Verpakkingsontwerp die bij voorkeur voor een periode van 5 maanden bij ons stage wil lopen.

Je hebt affiniteit en feeling met programma’s als Sketchbook Pro, Corel Painter, SolidWorks CAD en MS Office. Daarnaast vind je het leuk om te leren werken met een Wacom Tablet. Je hebt je ogen gericht op de kwaliteit van de producten, maar ook op de toekomst: vernieuwen van processen. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van een ervaren Designer. Je komt in een ervaren en gedreven team terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met

Pieter van Gool, Development Manager, via telefoonnummer 0478 – 529156.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld