Onderhoudsmonteur

Venray, The Netherlands

Stel je alles in staat om storingen op te lossen zodat de productie door kan blijven draaien? Is techniek jou op het lijf geschreven? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Je levert je een grote bijdragen aan het plegen van onderhoud van onze (productie)machines, gereedschappen en gebouwen. Je krijgt een kick van het snel en efficiënt oplossen van problemen. Je bent flexibel inzetbaar op diverse afdelingen, onderhoudt contacten zowel in- als extern en je voelt je prettig in een dynamische werkomgeving.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het oplossen van storingen, analyseren van onderhoud/storingen en het doen van verbeteringsvoorstellen;
  • Preventief onderhoud, veiligheidsinspecties, reparatie en/of aanpassingen aan alle voorkomende (productie)machines, gereedschappen en gebouwen;
  • Overleg met machinestellers m.b.t storingen, onderhoud, proefdraaien en veiligstellen van machines;
  • Onderhoud contacten met machineleveranciers;
  • Administratief verwerken van storingsgegevens en onderhoudsdocumenten;
  • Machineaanpassingen uitvoeren en eventueel assisteren bij machinebouw;
  • Voorraadbewaking.

Ben jij de collega die we zoeken?

Wij zoeken een ervaren professional die beschikt over een afgeronde MBO technische opleiding (elektrotechniek of werktuigbouwkunde). Daarnaast heb je ervaring met meet- en regeltechniek, pneumatiek, besturingstechniek (PLC), NEN 3140 en onderhoudstechniek. Met de nodige werkervaring ben je in staat om vanuit jouw kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze afdeling Technische dienst. Het is belangrijk dat je een echte probleemoplosser bent en zaken voor elkaar krijgt. Je steekt graag de handen uit de mouwen en kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving. Je bent bereid om te werken in een 2 ploegendienst en consignatiedienst.

Wat biedt Nelipak?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Nelipak ziet zijn medewerkers als het belangrijkste onderdeel van de organisatie, zij dragen zorg voor een uitstekende service naar onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gedreven om goede resultaten in het werk te bereiken.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Herman Hendrix, Facilitair manager, via telefoonnummer 0478 – 529131.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld