Teamleider Tool Engineering

Venray, The Netherlands

Wil je graag deelnemen aan het Nelipak Management Development Program? Heb je ervaring met het aansturen van een technisch team? Zie je het als een uitdaging om zelf ook de handen uit de mouwen te steken voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling Tool Engineering en ben je het eerste aanspreekpunt voor de organisatie. Daarnaast ben je als Teamleider Tool Engineering ook meewerkend op de afdeling.

Je bent je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Aansturing en verzuimbegeleiding medewerkers;
  • zorgdragen voor flexibiliteit en continuïteit van mensen en middelen;
  • werkinstructies/procedures en kwaliteitsinstructies op- of bijstellen;
  • verantwoordelijk voor de planning;
  • voeren van het werkoverleg;
  • naleven en uitdragen van het organisatiebeleid en de richtlijnen;
  • performance management gesprekken voeren;
  • werkzaamheden op het gebied van tool engineering (zoals technisch uitwerken gereedschap orders, verkoop ondersteunen met technisch advies en het maken van calculaties).

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een professional die ervaring heeft op het gebied van tool engineering en die de ambitie heeft om zijn / haar leidinggevende ervaring binnen Nelipak verder uit te breiden. Met de nodige werkervaring en drive ben je resultaatgericht en in staat om vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze ambitieuze doelstellingen. Het is belangrijk dat je kwaliteitsgericht, klantgericht en teamgericht bent. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent pragmatisch ingesteld. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je samenwerking bewerkstelligt met diverse afdelingen van Nelipak om tot de juiste ontwikkeling van de tools te komen.

Wat biedt Nelipak?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij volop ruimte om je verder te ontwikkelen binnen een leidinggevende rol. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan het Nelipak Talent ontwikkelingsprogramma. In deze rol word je begeleid door je direct leidinggevende en de afdeling HR zodat we gericht aan je carrière werken.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar hr@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Pieter van Gool, Development Manager,
via telefoonnummer 0478 – 52 90 56.