Administrator Supply Chain

Jij bent administratief sterk en beschikt over organisatietalent!

In Venray maken we de verpakkingsmachines naar wens v.d. klant maar we maken hier ook verpakkingsmateriaal voor de medische sector. Dat vraagt een goede planning van beschikbare mensen en machines maar vraagt ook om de juiste materialen.

Dat is precies waar jij in het spel komt; jij zorgt ervoor dat de juiste materialen van folie tot verpakkingsmateriaal op tijd geleverd worden in Venray, de klant tijdig zijn bestelling van ons krijgt en de administratie op orde blijft.

Jij signaleert uitzonderingen of leveringsproblemen tijdig, deelt die met jouw leidinggevende maar weet deze veelal zelf op te lossen voor de klant.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Voor Procurement administratieve ondersteuning bieden door o.a.:

  • Inkooporders beheren via o.a. PO mailbox (bevestigingen verwerken, najagen van orders van leveranciers).
  • Leveranciersdatabase up-to-date houden o.a. NAW gegevens, contactpersonen, certificaten (ISO) in diverse systemen.
  • Aanmaken van artikelnummers in ERP systemen.
  • Kunnen werken met SAP; zorgen dat bevestigingen verwerkt zijn; de mail bij is; zorgen dat orders op tijd zijn; opvolgen leveringstermijnen en info leveranciers.
  • Leveranciersprijzen updaten door deze op te vragen bij leveranciers en in de systemen bij te werken.

Voor Planning:

  • Werkvoorbereiding; materiaal reserveren voor werkorders; folie; dozen; overig verpakkingsmateriaal.
  • Werkorder bestand actueel houden, gereedmeldingen controleren.
  • Fungeert als back-up bij afwezigheid van collega’s op de planningsafdeling.
  • Allerlei administratieve, voorbereidende werkzaamheden voor planning verrichten.

Wat breng jij mee?

Jij hebt feeling voor administratie en bent klantgericht. Jij begrijpt dat Nelipak voor service staat en voelt je verantwoordelijk voor het juist en tijdig leveren aan klanten. Jij overziet wat nodig is en wat er aan materialen wanneer nodig is om dit te realiseren. Jij houdt overzicht en hebt er plezier in om alles goed op orde te hebben.

Wat biedt Nelipak jou?

Wij bieden jou een dynamische veelzijdige zelfstandige functie in een fijn team @ Nelipak Venray.  Je komt in een ervaren en gedreven team terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Solliciteren?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar jobs@nelipak.com.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met William van Falier, Supply Chain Manager, via telefoonnummer 0478 – 529147.