Afstudeeropdrachten

Waarom Nelipak?

Al ruim 70 jaar zijn wij een toonaangevende organisatie binnen de medische en farmaceutische industrie. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor medische hulpmiddelen, die uiteindelijk op de operatietafel terechtkomen. Hierin zijn wij marktleider! Het is van groot belang – voor de patiënt – dat onze verpakkingen met de juiste zorgvuldigheid en hygiënevoorschriften worden ontworpen en geproduceerd.

Wij hebben maar liefst 11 vestigingen verdeeld over de hele wereld. Onze locatie in Venray telt ruim 350 medewerkers. Ondanks deze omvang hebben wij een familiaire, informele bedrijfscultuur met aandacht voor elkaar.

Video: This is Nelipak – YouTube

Afstudeeropdrachten

Ben jij op zoek naar een interessante en leerzame afstudeerstage? Dan hebben wij meerdere opdrachten ter beschikking voor jou! Studeer jij commerciële economie, marketing, bedrijfskunde sales of een logistieke opleiding? Lees dan hieronder de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden!

Afstudeeropdrachten:

  • Commerciële economie/marketing/sales – Market search (benchmarking).

Voor deze opdracht breng je bepaalde markten in kaart. Denk aan de markten: PETG/PETA – Elektronisch onderdelen SMB/TD – Maakonderdelen SMB – Verpakkingsmaterialen.

  • Bedrijfskunde/ logistiek – Voorraad flow binnen Nelipak

De opdracht richt zich op het inkoop en planproces: inventariseer en analyseer de huidige processen, stel een advies op voor verbeterde processen waardoor de doorlooptijden korter en stabieler worden en de voorraden omlaag gaan. Dit advies moet door Nelipak ook gebruikt kunnen worden voor de transitie naar een nieuw ERP systeem.

  • Bedrijfskunde/ logistiek – Het proces van uitgaande goederen

Het in kaart brengen van dit proces en een aanbeveling maken om uitzonderingen terug te dringen.

  • Bedrijfskunde/ logistiek – Het proces van inkomende goederen

Het in kaart brengen van dit proces en een aanbeveling maken om uitzonderingen terug te drinken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van een ervaren medewerkers. Je komt in een ervaren en gedreven organisatie terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten.

  • Als hbo’er ontvang je een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand. Daarnaast ontvangen stagiaires jaarlijks een verlofsaldo van 160 uur op fulltime basis. Zowel salaris als verlofsaldo wordt naar rato verrekend.

Ben jij de stagiair(e) die we zoeken?

Wij zoeken een 4e-jaars HBO student. Je hebt affiniteit met een productieomgeving en bent analytisch en klantgericht. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

Solliciteren

Stuur je motivatie en cv naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met HR via 0478 529 201.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!