Afstudeeropdrachten

Ben jij op zoek naar een interessante en leerzame afstudeerstage? Dan hebben wij meerdere opdrachten ter beschikking voor jou! Studeer jij commerciële economie, marketing, bedrijfskunde sales of een logistieke opleiding? Lees dan hieronder de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden! 

Afstudeeropdrachten ter beschikking:

  • Market search (Benchmarking) opdracht. (Commerciële economie/marketing/sales) 

Voor deze opdracht breng je bepaalde markten in kaart. Denk aan de markten: PETG/PETA – Elektronisch onderdelen SMB/TD – Maakonderdelen SMB – Verpakkingsmaterialen.  

  • Voorraad flow binnen Nelipak (bedrijfskunde/ logistiek)  

De opdracht richt zich op het inkoop en planproces: inventariseer en analyseer de huidige processen, stel een advies op voor verbeterde processen waardoor de doorlooptijden korter en stabieler worden en de voorraden omlaag gaan. Dit advies moet door Nelipak ook gebruikt kunnen worden voor de transitie naar een nieuw ERP systeem. 

  • Het proces van uitgaande goederen (bedrijfskunde/ logistiek). 

Het in kaart brengen van dit proces en een aanbeveling maken om uitzonderingen terug te dringen.  

  • Het proces van inkomende goederen (bedrijfskunde/ logistiek) 

Het in kaart brengen van dit proces en een aanbeveling maken om uitzonderingen terug te drinken.  

Ben jij de stagiair die we zoeken?

Wij zoeken een 4e-jaars HBO student en spreekt een van deze bovenstaande onderwerpen jouw aan? En ben jij goed in het plannen van je werkzaamheden? 

Je hebt affiniteit met een productie omgeving en bent analytisch en klantgericht. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré. 

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van de Supply Chain Manager. Je komt in een ervaren en gedreven team terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat. 

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met William van Falier, Supply Chain Manager, via telefoonnummer +31 478 529 029.