Ambtelijk Secretaris (16 uur)

Ben jij een ervaren ambtelijk secretaris die het een uitdaging vindt om onze ondernemingsraad optimaal te ondersteunen en te coachen. Dan is Nelipak in Venray op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Organiseren van vergaderingen.
  • Zorgen voor correcte en tijdige documentatie en verslaglegging van vergaderingen.
  • Ondersteunen, adviseren en coachen van het dagelijks bestuur en ondernemingsraad.
  • Verzorgen van communicatie tussen ondernemingsraad, bestuurder en achterban.
  • Bewaking van naleving wetten, procedures en afspraken betreffende de medezeggenschap en arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de professional die we zoeken?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je bent bij voorkeur in het bezit van de DASMO leergang 3 opleiding. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als ambtelijk secretaris.

Het is belangrijk dat je accuraat bent en teamgericht. Daarnaast straal je vertrouwen uit en ben je integer. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen (bij een fulltime dienstverband), winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com ter attentie van Mario Niessen, Bestuurder. Meer informatie kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/