BBL Mechanische Techniek

Venray, The Netherlands

Wil je graag een vakopleiding op maat richting Mechanische techniek volgen in combinatie met het opdoen van werkervaring? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Werkzaamheden die aan bod komen:

  • Samenstellen van gereedschappen; de juiste matrijs die het product gaat vormen inbouwen;
  • Reinigen van gereedschap dat gebruikt wordt in de cleanroom;
  • Afstellen van stansmessen in de machines;
  • Afstellen van de robot en het zelfstandig bedienen van de machines (KLSH, KMD52 en KMD75);
  • Het ombouwen van deze machines;
  • Controleren van de producten. Je gaat kijken of de producten voldoen aan de product specificaties die afgestemd zijn met de klant met bijvoorbeeld een meetklok en een digitale schuifmaat.
  • Begeleiden van het productieproces, trouble shooting en efficiency verbeteringen.

Ben jij de professional die we zoeken?

Je gaat een BBL opleiding op maat volgen en je bent bereid om het vak te leren. Wij zoeken een enthousiaste leerling die graag wil leren, die zorgvuldig en gemotiveerd is. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken in een team, maar ook zelfstandig uit de voeten kan. Je bent iemand die creatief kan nadenken over mogelijke oplossingen.

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een betaalde leer-werkplek aan binnen een internationale organisatie waar je goede begeleiding krijgt van ervaren collega’s.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Ad van Trier, Productie Manager, via telefoonnummer 0478-529060.