BBL Onderhoudsmonteur

Venray, The Netherlands

Heb jij de ambitie om Onderhoudsmonteur te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Als leerling assisteer je bij het oplossen van storingen;
  • Uitvoeren van preventief onderhoud;
  • Hulp bieden bij reparaties en aanpassingen aan alle machines, gereedschappen en gebouwen;
  • Het verwerken van storingsgegevens en onderhoudskaarten in het onderhoudsbeheersysteem;
  • Overige voorkomende werkzaamheden.


Ben jij de leerling die we zoeken?

Je volgt een technische BBL opleiding en je bent bereid om het vak te leren. Wij zoeken een enthousiaste leerling die graag wil leren en die zich verantwoordelijk voelt voor zijn werk. Je bent klantgericht en steekt graag de handen uit de mouwen. Het is ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken en oplossingsgericht bent.

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een betaalde leer-werkplek aan binnen een internationale organisatie waar je goede begeleiding zal krijgen van ervaren Onderhoudsmonteurs.

Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve en informele bedrijfscultuur. Je komt vier dagen bij ons werken en je gaat een dag per week naar school.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Herman Hendrix , Facilitair Manager, via telefoonnummer 0478 – 529131.