Back to Top

Afstudeerstages– Venray

Posted: 04 juli 2024
Title: Afstudeerstages
Location: Venray

 

Wie is Nelipak:

Al ruim 70 jaar is Nelipak een toonaangevende speler in de medische en farmaceutische industrie. Met een missie om de veiligheid en effectiviteit van medische hulpmiddelen wereldwijd te garanderen, zijn wij marktleider in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige verpakkingen, die essentieel zijn in operatiekamers. Onze toewijding aan uitmuntendheid en duurzaamheid in de gezondheidszorg stuwt ons voort in onze continu innovatie- en verbeteringsprocessen. Met 11 vestigingen wereldwijd en een team van 350 medewerkers in Venray, onderhouden we een familiare, informele bedrijfscultuur met aandacht voor elkaar.

 

Afstudeeropdrachten

Ben jij op zoek naar een interessante en leerzame afstudeerstage? Dan hebben wij meerdere opdrachten ter beschikking voor jou!

Mogelijkheden afstudeeropdrachten op de afdelingen:

  • Commerciële economie/marketing/sales;
  • Bedrijfskunde/logistiek; en
  • Kwaliteit.

Wat bieden wij:

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van een ervaren medewerkers. Je komt in een ervaren en gedreven organisatie terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten.

  • Als hbo’er ontvang je een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand. Daarnaast ontvangen stagiaires jaarlijks een verlofsaldo van 160 uur op fulltime basis. Zowel salaris als verlofsaldo wordt naar rato verrekend.

Ben jij de stagiair(e) die we zoeken?

Wij zoeken een 4e-jaars hbo-student. Je hebt affiniteit met een productieomgeving en bent analytisch en klantgericht. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

 

Waarom Nelipak?

Bij Nelipak werken betekent deel uitmaken van een gemeenschap die innovatie, teamwork en het maken van een verschil in de gezondheidszorg waardeert. Wij bieden:

  • Een Ondersteunende Omgeving: Een cultuur van ondersteuning, teamwork en wederzijds respect, waar elk lid wordt aangemoedigd om bij te dragen.
  • Groeimogelijkheden: Toewijding aan je professionele ontwikkeling, met kansen om binnen het bedrijf door te groeien.
  • Competitieve Vergoeding: Een concurrerend salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat jouw expertise en bijdrage weerspiegelt.
  • Impactvol Werk: De kans om een cruciale rol te spelen in het leveren van innovatieve verpakkingsoplossingen die echt verschil maken in de gezondheidszorg.

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, dan ontvangen wij graag een korte motivatie, cv en ander relevant materiaal. Dit mag je sturen naar venrayHR@nelipak.com. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Disclaimer:

De bovenstaande lijst van functieverantwoordelijkheden is niet exclusief of uitputtend en de functiehouder zal de taken moeten uitvoeren die redelijkerwijs kunnen worden verwacht in het kader van de functie.

 

Browse More Opportunities

Superior Products & Services.

Speak to a Nelipak commercial sales representative about how Nelipak’s Performance Packaging solutions are right for any and all sensitive medical products.

Our business partnerships is built upon helping our clients successfully build brands, sell products and deliver their products successfully to market. We will work with your team to deliver on time and on budget – from concept to end-use, we’re with you through it all.

Connect With An Expert Today