Werken bij Nelipak® Netherlands

Werken bij Nelipak betekent werken in een fantastische organisatie waar onze professionals zich dagelijks inzetten om het maximale resultaat te bereiken voor onze klanten.

De organisatie bestaat uit een gedreven team van professionals die elkaar versterken op basis van hun vakgebied en talenten.

Samen zijn wij in staat om de meest geweldige resultaten te bereiken.

CULTUUR

Wij zijn trots op onze medewerkers. Zij zetten zich dagelijks in voor het succes van onze klanten en patiëntveiligheid. Daarom vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen.

Dit doen wij door het bieden van een positieve bedrijfscultuur waarin wij de ruimte bieden aan de talenten. Wij investeren in goede arbeidsvoorwaarden, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.


Missie

Iedere dag samenwerken om de meest betrouwbare leverancier te zijn van gethermovormde healthcare verpakkingsoplossingen, waarbij we bijdragen aan het succes van onze klanten en gecommitteerd zijn aan patiëntveiligheid. We investeren in onze mensen, kennis en in innovatie.

Visie

Onze klant en patiëntveiligheid staan centraal in alles wat we doen. Zo werken we continu aan het zijn van de meest vooraanstaande en betrouwbare klantgerichte partner in verpakkingsoplossingen voor de healthcare sector wereldwijd. We dragen hiermee bij aan het succes van onze klant

Kernwaarden

Klantfocus
Zonder klanten geen Nelipak. Al onze klanten zijn belangrijk. Het is daarom aan ons om aan de verwachtingen van onze klant te voldoen of zelfs te overtreffen.

Kwaliteit
We begrijpen wat onze klant nodig heeft om de patiëntveiligheid te garanderen. Dat leveren we in elke processtap in ieders functie, waarbij we zoeken naar innovatieve oplossingen. Het leveren van een kwalitatief hoogstaand en veilig product staat voorop.

Open en eerlijke communicatie
We communiceren op een transparante en open manier. We delen successen en geven en ontvangen complimenten en opbouwende kritiek.

Team georiënteerd
Samen staan we sterk. We werken met plezier als team en ondersteunen elkaar om onze gezamenlijke en individuele doelen te bereiken.

Verantwoordelijkheid
Bij alles wat we doen voelen we ons en zijn we eigenaar van onze taken. We nemen de verantwoordelijkheid voor klant en patiëntveiligheid.


nelipak apoya

Nelipak Cares

Wij vinden het belangrijk om ons in te zetten voor een betere samenleving en om iets te betekenen voor een betere wereld. Nelipak zet zich regelmatig in voor goede doelen of zet zelf projecten op die een positieve bijdrage leveren aan mensen die hulp nodig hebben.


JOUW CARRIERE

Binnen Nelipak investeren wij graag in de loopbaanontwikkeling van onze professionals. Dit doen wij door het aanbieden van talent ontwikkelingsprogramma’s en diversen trainingen en opleidingen.

Ondernemerschap wordt gestimuleerd binnen de organisatie. Nelipak biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan uitdagende (internationale) projecten waarmee het mogelijk is om te laten zien wat je kunt. Wij bieden de ruimte aan je ambities en dagen je uit.

Wij bieden

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij volop ruimte voor loopbaanontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Onze Professionals

Wij zijn trots op de diversiteit aan kennis binnen Nelipak. Binnen onze organisatie werken professionals op het gebied van sales, design, engineering, productie, validatie, quality, maintenance, finance, IT en HR.


Overzicht vacatures

Venray, The Netherlands

Productie Medewerker
Machinesteller 
Onderhoudsmonteur
Teamleider Tool Engineering
BBL Onderhoudsmonteur
Stagiair Commerciële Economie
BBL Allround Verspaner


Talk to us today!

Speak to a packaging professional today about your next project.