Continuous Improvement Engineer (fulltime)

Venray, The Netherlands

In deze rol zorg jij voor het continue verbeteren van processen gericht op efficiëntie en het reduceren van kosten. Je hebt contact met alle lagen van de organisatie en je bent de verbindende schakel tussen de afdelingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Director of Operations.

Standplaats: Venray

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
  • Het continu initiëren van (kostenbesparende) verbetervoorstellen en deze op projectmatige wijze in teamverband te implementeren;
  • Je zorgt voor een goede projectteam samenstelling en je bewaakt de voortgang in ieder project en stuurt bij indien nodig;
  • Je hebt zicht op de financiële behaalde resultaten van elk project en bewaakt en rapporteert deze;
  • Je zorgt voor een goede informatieoverdracht tussen de verschillende afdelingen;
Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde Bachelor/Master in Technische bedrijfskunde. Als CI-engineer beschik je over minimaal 5 jaar ervaring met een bewezen staat van dienst. Je bent in staat om continu onder druk te presteren en hebt veel ervaring met Continuous Improvement in een productie-omgeving, project management en procesoptimalisatie.

Het is belangrijk dat je snel kan schakelen met diverse niveaus binnen de organisatie. Door je zelfstandige en proactieve houding zoek je zelf verbinding op met collega’s om samen tot de beste oplossing te komen.

Je beheert de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Lean Six Sigma Green belt gecertificeerd.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat. Meer informatie over ons vind je op omsneladoptprd.wpenginepowered.com.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com t.a.v. Margit Bloks, Director of Operations. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.