Continuous Improvement Specialist (full time)

In deze nieuwe rol binnen Nelipak ben jij de specialist op het gebied van continue verbetering. Jij krijgt alle ruimte om deze functie eigen te maken en ziet altijd kansen liggen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en krijgt de organisatie in beweging. Kan het altijd beter en zorg jij voor efficiëntie en het reduceren van kosten? Dan is Nelipak op zoek naar jou!

Je rapporteert rechtstreeks aan de Director of Operations.

Standplaats: Venray

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
• Het continu initiëren van (kostenbesparende) verbetervoorstellen en processen optimaliseren. Dit doe je op een projectmatige wijze in teamverband;
• Je zorgt op eigen beweging voor een goede projectteam samenstelling, implementeert de projecten en bewaakt de voortgang in ieder project en stuurt bij waar nodig;
• Je hebt zicht op de behaalde resultaten en bewaakt en rapporteert deze;
• Je zorgt voor een goede informatieoverdracht tussen de verschillende afdelingen en acteert op tactisch niveau;
• Adviseren van verschillende lagen binnen- en buiten de organisatie over de aanpak en uitvoeren van jouw eigen verbetervoorstellen.

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde Bachelor in Technische bedrijfskunde. Als CI-specialist beschik je bij voorkeur over minimaal 5 jaar ervaring in een productie-omgeving. Je bent in staat om continu onder druk te presteren en hebt veel ervaring met project management en procesoptimalisatie in een productie-omgeving.

Jij zoekt zelf verbinding op met collega’s in Venray en andere vestigingen om samen tot de beste oplossing te komen. Je beheert de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Jij bent Lean Six Sigma Green belt gecertificeerd.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat. Meer informatie over ons vind je op omsneladoptprd.wpenginepowered.com.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV voor 31 augustus a.s. naar jobs@nelipak.com t.a.v. Margit Bloks, Director of Operations. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld