HR Adviseur (28 uur per week)

Ben jij een ervaren HR professional die graag een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van HR? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

In deze functie ben jij ambassadeur van onze cultuur door het uitdragen van onze kernwaarden en het opbouwen en onderhouden van sterke relaties binnen de organisatie. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van het HR beleid waarin onze medewerkers centraal staan zodat zij optimaal kunnen excelleren binnen onze organisatie.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
– Het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van HR beleid en processen;
– het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden;
– werving en selectie;
– performance management en talentontwikkeling;
– het coördineren van trainingen en het beheren van het opleidingssysteem;
– verzuimbegeleiding;
– het leiden en of ondersteunen van HR projecten;
– een actieve bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de afdeling HR.

Ben jij de professional die we zoeken?
Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde HBO opleiding Human Resource Management en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Het is belangrijk dat je snel kan schakelen, goed kan plannen en overzicht hebt over je werkzaamheden binnen een dynamische organisatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Gezonde dosis humor en ownership is wat ons betreft een harde eis om in het team te passen.

Wat biedt Nelipak?
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij volop ruimte voor verdere ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Wie zijn wij?
Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Nelipak ziet zijn medewerkers als het belangrijkste onderdeel van de organisatie, zij dragen zorg voor een uitstekende service naar onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gedreven om goede resultaten in het werk te bereiken.

Interesse?
Stuur je motivatie en CV voor 6 april 2020 naar jobs@nelipak.com t.a.v. Kim Pietersen, Senior HR Manager. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld