HR Stagiair

Venray, The Netherlands

Wil jij het HR vak leren binnen een professionele organisatie? Wil je onderdeel uitmaken van een leuk en gezellig HR team? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
  • Het schrijven van vacatureteksten, selecteren van geschikte kandidaten, voeren van sollicitatiegesprekken en het zorgen voor een succesvolle afhandeling van de sollicitatieprocedure;
  • het plannen en organiseren van trainingen en (interne) opleidingen voor onze medewerkers;
  • ondersteuning bieden in de uitvoering van de HR processen zoals onboarding, performance management en learning & development;
  • het ondersteunen van de verzuimbegeleiding en de Wet Verbetering Poortwachter;
  • het uitvoeren van de personeelsadministratie;
  • een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de afdeling HR;
  • deelnemen aan HR project en ondersteunen bieden.
Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een HBO student Human Resource Management die het HR vak wil leren aan de hand van een meeloopstage. Daarnaast ben je sociaal, gedreven, proactief en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent flexibel en klantgericht.

Wat biedt Nelipak?

Naast een uitstekende stagevergoeding en betaalde verlofdagen krijg je toegang tot de E-Learningomgeving van GoodHabitz waarmee je toegang hebt tot 150 trainingen om je verder te ontwikkelen.

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waar je goede begeleiding krijgt. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Kim Pietersen, Sr. HR Manager, via telefoonnummer 0478 – 529071.