Human Resource Officer (28 uur per week)

Venray, The Netherlands

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Nelipak ziet zijn medewerkers als het belangrijkste onderdeel van de organisatie, zij dragen zorg voor een uitstekende service naar onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gedreven om goede resultaten in het werk te bereiken.

Ben jij een gedreven professional die het een uitdaging vindt om samen met ons te werken aan verdere professionalisering van de afdeling HR? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

In deze functie ben jij ambassadeur van onze cultuur door het uitdragen van onze kernwaarden en het opbouwen en onderhouden van sterke relaties binnen de organisatie. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van het HR beleid waarin onze medewerkers centraal staan zodat zij optimaal kunnen excelleren binnen onze organisatie.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden over diverse aangelegenheden;
  • het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van HR beleid en processen;
  • toezien dat HR richtlijnen en werkzaamheden voldoen aan wetgeving en bedrijfsrichtlijnen;
  • ziekteverzuimbegeleiding in de rol van Casemanager;
  • performance management;
  • talentmanagement;
  • het coördineren van training en opleidingen;
  • het leiden en of ondersteunen van HR projecten;
  • een actieve bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de afdeling HR.

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ervaren professional die beschikt over een afgeronde HBO opleiding Human Resource Management en de nodige werkervaring waardoor je in staat bent vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze ambitieuze doelstellingen. Verder ben je gedreven, zelfverzekerd, integer, analytisch, empathisch en flexibel. Het is belangrijk dat je klantgericht bent, collegiaal, pragmatisch en je beschikt over een echte hands-on mentaliteit. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift en je beschikt over goede communicatieve- en luistervaardigheden.

Gezonde dosis humor en ownership is wat ons betreft een harde eis om in het team te passen.

Wat biedt Nelipak?
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij volop ruimte voor verdere ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat. Werkdagen en tijden zijn in onderling overleg te bepalen.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV voor 31 augustus a.s. naar hr@nelipak.com. Op dinsdag 12 september 2017 vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Kim Pietersen, via telefoonnummer 0478-529071.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld