IT Support (fulltime)

Ter uitbreiding van ons IT Venray team zijn wij op zoek naar jou! Word jij blij van het oplossen van IT problemen en zorg jij voor de beste service?

 Dan is Nelipak in Venray op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

• Het bieden van eerste- en indien nodig tweedelijns IT support;
• Beheren van het IT ticket-systeem;
• Ondersteuning bieden aan eindgebruikers bij het correct gebruik en up to date houden van de werkplek;
• Zorgen voor de juiste inrichting van hard- en software voor nieuwe medewerkers;
• Hands-on desktopondersteuning voor de gehele Venray organisatie;
• Contacten onderhouden met leveranciers;
• Ondersteuning bieden bij diverse IT projecten;
• Ondersteuning bieden aan je collega’s op de IT afdeling.

Ben jij de professional die we zoeken?

Jij beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting IT beheer en hebt enige ervaring binnen een IT helpdesk. Je vindt het belangrijk om alle verzoeken van collega’s goed en snel af te handelen. Het is belangrijk dat je servicegericht en oplossingsgericht bent. Je werkt gestructureerd en weet welke taken prioriteit hebben. Je hebt ervaring met Windows-besturingssystemen, Office 365 en hardware configuratie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV voor 19 augustus a.s. naar jobs@nelipak.com ter attentie van Janina Bucken, HR Adviseur. Meer informatie kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!