Machinesteller

Venray, The Netherlands

Ben jij een gedreven persoon die alles in het werk stelt om de productie draaiende te houden? Kun je goed samenwerken en word je enthousiast van het verbeteren van het productieproces? Vind je het leuk om technische problemen op te lossen?
Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

In deze rol je heb jij een belangrijke bijdrage om ervoor te zorgen dat de machines binnen de productie goed omgebouwd en ingesteld worden met als resultaat dat er kwalitatief en tijdig goede producten geproduceerd worden. Daarnaast draag je zorg voor het opstarten en optimaliseren van nieuwe productiegereedschappen en 1e productieseries. Dit met als doel kwaliteit, efficiëntie machinesnelheid en reproduceerbaarheid. Daarnaast werk je met diverse disciplines samen om de continuïteit van de productievoortgang te waarborgen en processen te verbeteren.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Ombouwen en instellen productiemachines.
  • Opstarten en optimaliseren nieuwe productiegereedschappen en 1e productieseries.
  • Uitvoeren kwaliteitscontroles.
  • Periodieke onderhoudswerkzaamheden.
  • Storingen verhelpen (eventueel met ondersteuning van de Technische Dienst).
  • Toezicht houden op de uitvoering van productiewerk.

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ervaren professional die beschikt over een afgeronde MBO technische opleiding. Met de nodige werkervaring ben je in staat om vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze productiedoelstellingen. Het is belangrijk dat je collegiaal bent, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, goed kunt samenwerken met diverse afdelingen binnen Nelipak en zaken voor elkaar krijgt bij collega’s. Je steekt graag de handen uit de mouwen, kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving en je kunt het overzicht bewaren.

Wat biedt Nelipak?

Heb je interesse in de techniek en zoek je een vaste baan? Wij bieden een interne opleiding van 7 maanden tot Machinesteller. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden vind je bij Nelipak in Venray een mensgerichte, inspirerende, positieve en informele bedrijfscultuur.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Nelipak ziet zijn medewerkers als het belangrijkste onderdeel van de organisatie, zij dragen zorg voor een uitstekende service naar onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gedreven om goede resultaten in het werk te bereiken.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Ad van Trier, Productie Manager, via telefoonnummer 0478 – 529060.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld