Medewerker Huishoudelijke Dienst 

Ben jij de allround medewerker die wij zoeken voor onze huishoudelijke dienst?                                   Twijfel niet en solliciteer direct!

Standplaats: Venray

Wij zijn op zoek naar een professionele, enthousiaste en positieve collega bij onze huishoudelijke dienst.

In deze functie draag je zorg voor het schoonmaken van de kantines, sanitaire ruimtes en kantoren.

Daarnaast heb je een huishoudelijke rol in de kantine waar koffie/thee beschikbaar is en dagelijks soep wordt gemaakt.

Verder beheer je de voorraad, zorg je dat deze aangevuld wordt en dat dispensers en frisdrank automaten bijgevuld worden.

Deze functie draait mee in de 2 ploegendienst, waardoor je diensten kunnen variëren tussen 06:00 en 14:00 of tussen 14:00 en 22:00.

Ben jij de collega die we zoeken?

Wij zoeken iemand met een representatief voorkomen. Werk/ denkniveau is MBO niveau 1 of 2 en ervaring in een soortgelijke functie is een pré. 

Wat biedt Nelipak?

Een goede inwerkperiode, training en begeleiding. Daarnaast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen. Verder bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com ter attentie van Herman Hendrix, Facility Manager. Een meeloop dag(deel) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!