Bonus €5.000,- netto* Onderhoudsmonteur

Venray, The Netherlands

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur en op zoek naar een leuke baan binnen de productie? Wil je graag een bonus van € 5.000,- netto ontvangen? Dan is Nelipak in Venray op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het oplossen van storingen, analyseren van onderhoud/storingen en het maken van verbetervoorstellen;
  • Preventief onderhoud, veiligheidsinspecties, reparatie en/of aanpassingen aan alle voorkomende (productie)machines, gereedschappen en gebouwen;
  • Overleg met machinestellers m.b.t storingen, onderhoud, proefdraaien en veiligstellen van machines;
  • Onderhouden van contacten met machineleveranciers;
  • Administratief verwerken van storingsgegevens en onderhoudsdocumenten;
  • Machine aanpassingen uitvoeren en eventueel assisteren bij machinebouw;
  • Voorraadbewaking.

Ben jij de professional die we zoeken?

Jij beschikt over een afgeronde MBO technische opleiding (elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde). Daarnaast heb je ervaring met meet- en regeltechniek, pneumatiek, besturingstechniek (PLC), NEN 3140 en onderhoudstechniek.

Het is belangrijk dat je een echte probleemoplosser bent en zaken voor elkaar krijgt. Je steekt graag de handen uit de mouwen en kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving. Je bent bereid om te werken in een 2 ploegendienst en consignatiedienst.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat. Meer informatie over ons vind je op omsneladoptprd.wpenginepowered.com.

* Bonus

Je ontvangt de bonus van € 5.000,- netto na het succesvol doorlopen van je proeftijd en het ondertekenen van de gerelateerde bonusovereenkomst.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Herman Hendrix, Facilitair manager, via telefoonnummer 0478 – 529131.