Ploegleider Productie (fulltime in Venray)

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiende organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid van mensen? Dan is Nelipak op zoek naar jou! 

In verband met het naderende pensioen van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een Ploegleider voor onze Cleanroom afdeling. 

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • De kwaliteit en veiligheidsrichtlijnen binnen Nelipak.
  • Aansturen, coachen en begeleiden van medewerkers.
  • Plannen, sturen en bewaken van processen zodat de gewenste efficiency behaald wordt.
  • Optimaliseren van processen en procedures.
  • Het vertalen van strategie naar afdelingsdoelstellingen.
  • Leiden en of deelnemen aan projecten.

Ben jij de professional die we zoeken?

Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol binnen een internationale productieorganisatie. Daarnaast weet je als geen ander te anticiperen op uitdagingen binnen een dynamische omgeving. Je bent in staat om altijd het overzicht te bewaren.

Je stelt alles in het werk om de afspraken met onze klanten na te komen, maar daarbij verlies je het belang van onze medewerkers ook niet uit het oog.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen, bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

We welcome the opportunity to interview candidates who meet the above criteria and who demonstrate initiative, flexibility and the ambition to succeed.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Meer informatie over Nelipak kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!