Proces Engineer (fulltime)

In deze nieuwe rol binnen Nelipak ben jij verantwoordelijk voor het continue verbeteren van onze productieprocessen om de strategische doelen van veiligheid, kwaliteit, service en kosten te bereiken. Ben jij een hands-on engineer en wil jij onze organisatie naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Production, Tool Engineering & Toolshop.

Standplaats: Venray

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Identificeren, implementeren en duurzaam borgen van oplossingen die de lijnoutput en opbrengsten zichtbaar verbeteren (OEE verbeteringen).
  • Nieuwe technologieën identificeren en implementeren die gericht zijn op het verbeteren van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.
  • Automatiseringsprojecten vanaf research tot en met implementatie uitvoeren/leiden om toekomstige groei te kunnen waarborgen.
  • Standaarden gezamenlijk monitoren, verbeteren en borgen.
  • Technische operators ondersteunen vanuit een probleemoplossend perspectief.

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding Werktuigbouwkunde / Technische bedrijfskunde . Met de nodige werkervaring als proces engineer ben je in staat om projectmatig en vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze ambitieuze doelstellingen. Lean werkervaring is een pré.

Jij bent sterk in het managen van veranderingen. Door jouw sociale communicatieve vaardigheden enthousiasmeer je de organisatie over de in te zetten verbeteringen. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com ter attentie van Léon Weijers, Manager Production, Tool Engineering & Toolshop. Meer informatie kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/