Project Engineer (full time)

Ben jij een Project Engineer die zich graag verder wil ontwikkelen? Wil jij aan uitdagende projecten werken die juist nu het verschil maken in de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Nelipak werken wij aan fantastische projecten voor onze wereldwijde klanten in de medische en farmaceutische markt. Als Project Engineer werk je intensief samen met je collega’s van Sales, R&D, Quality en Productie. Gezamenlijk zijn jullie continu bezig om tot het gewenste resultaat te komen voor de klant.

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer die het een uitdaging vindt om als team verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Als Project Engineer houd je je onder andere bezig met het engineeren, calculaties en project management. In jouw rol als Project Engineer adviseer jij onze internationale klanten met betrekking tot complexere projecten en vraagstukken. Je bent als het ware de spin in het web en adviseert ook de interne organisatie.

Ben jij de professional die we zoeken?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde, IPO en enkele jaren werkervaring. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Kennis van calculatietechniek, CAD vaardigheden (Solidworks), vacuümvorm proces, matrijzen- en gereedschap technieken, medische wet/regelgeving (ISO normering) en medische verpakkingen (steriele barrières) zijn een pré.

Je herkent onze kernwaarden: klantfocus, oog voor kwaliteit, open en eerlijke communicatie, team georiënteerd en verantwoordelijkheid als precies de jouwe om dit te bereiken.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat. Meer informatie over ons vind je op omsneladoptprd.wpenginepowered.com.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com voor 15 oktober a.s. ter attentie van Ad van Trier, Production Manager. Onze vacature kun je vinden op omsneladoptprd.wpenginepowered.com