Quality Manager (full time)

Ben jij een ervaren Quality Manager die het een uitdaging vindt om de afdeling Quality en Validatie te professionaliseren? Ben jij in staat om een cultuurverandering te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een ervaren Quality manager die in staat is om ons kwaliteitssysteem en het kwaliteitsbewustzijn naar een nog hoger level te tillen. Je zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de gestelde richtlijnen en kwaliteitseisen.

Je hebt de skills en ervaring om op een goede en klantgerichte manier om te gaan met klantenklachten/bezorgdheden binnen een productie omgeving. Verder ben je in staat om structurele verbeteringen door te voeren door middel van verbeterprojecten.

Je bent in staat om je team van professionals uit te dagen en te coachen zodat zij in staat worden gesteld hun proactieve bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelstellingen en het vergroten van de kwaliteitsstandaarden binnen Nelipak.

Als Quality Manager rapporteer je aan de Director of Operations en heb je een dotted line richting de Senior Quality Manager Europe. Je werkt intensief samen met het Sitemanagement aan de organisatiedoelstellingen en procesoptimalisatie.

Ben jij de professional die we zoeken?

Je beschikt over een afgeronde Academische opleiding en minimaal 7 jaar relevante werkervaring in een QA management positie binnen een productie omgeving. Je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van Continuous Improvement. Daarnaast ben je proactief, klantgericht, resultaatgericht en een echte zelfstarter.

Het is belangrijk dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Lean Six Sigma, medische wet/regelgeving, ISO normering 13485 is vereist. Kennis van medische verpakkingen (steriele barrières) is een pré. Kwaliteit en patiëntveiligheid staat ook bij jou hoog in het vaandel.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com voor 16 oktober 2020 ter attentie van Margit Bloks, Director of Operations. Meer informatie kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/