Back to Top
A machine designing packaging molds.

Te gast bij Nelipak

De afgelopen MedtechMeeting vond plaats bij onze partner Nelipak. We werden ontvangen door Elizabeth Nugent en René Neele. Nugent nam ons tijdens haar presentatie mee door de 60-jarige geschiedenis van Nelipak met alle overwinningen, uitdagingen, maar bovenal kansen.
Tijdens de pauze kregen de gasten een rondleiding door de fabriek van Nelipak. Het productie proces werd uitvoerig uitgelegd. Van prototype tot getest eindproduct en van ontwikkeling tot kwaliteitscontrole alle kennis en kunde hebben ze zelf in huis. Door deze expertise kunnen ze een complete én gecontroleerde productielijn aanbieden aan de klant.
Naast de zeer nauwgezette productie en groeiende ambities toont Nelipak zich als een bedrijf met zeer bevlogen werknemers. Tijdens de rondleiding kwam dit duidelijk naar voren. “Het was en blijft een familie bedrijf, het familie gevoel hebben wij daarom hoog in het vaandel staan,” vertelt René Neele. Deze betrokken mentaliteit wordt ondersteund door de spreuken die door het hele gebouw te vinden zijn.
Veel dank aan Nelipak Healthcare Packaging voor de gastvrije ontvangst en aan al onze partners voor hun bijdragen en actieve deelname aan deze MedtechMeeting.