Stagiair Commerciële Economie

Venray, The Netherlands

Wil jij ervaring opdoen in de commercie en een uitdagend project uitvoeren binnen een professionele organisatie in de maakindustrie? Wil je onderdeel uitmaken van een hechte en ervaren afdeling Internal Accountmanagement? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Een project zal een belangrijke rol spelen tijdens je stage. In dit project zul je veel in aanraking komen met het commerciële proces van een specifieke dienst die we leveren aan onze klanten. Hiervoor is samenwerking vereist met zowel onze internal accountmanagers als onze buitendienst accountmanagers. Tevens zul je ook het interne proces van deze dienst beter leren kennen.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het inzichtelijk maken van het commerciële proces rondom onze dienst Sealmachine onderhoud bij onze internationale klanten.
  • Een project waaruit een concreet plan komt om deze dienst verder te professionaliseren en in te richten.
  • Mogelijke quick wins signaleren en direct implementeren.
  • Ondersteuning bieden aan de afdeling Internal Accountmanagement.


Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een 3e-jaars HBO student Commerciële Economie. Je bent gedreven om met je stage een bijdrage te leveren aan Nelipak. Daarnaast ben je proactief ingesteld en durf je op zoek te gaan naar informatie en antwoorden. Je hebt interesse in de maakindustrie. Het belang van klanten is je niet vreemd, enige ervaring op commercieel vlak is een sterke pré.

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waar je goede begeleiding krijgt. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat. Hiernaast bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatieven.

Wie zijn wij?

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Daan de Bruin, Teamleider Internal Accountmanagement, via telefoonnummer 0478 – 529193.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld