Waarom Nelipak?

Al ruim 70 jaar zijn wij een toonaangevende organisatie binnen de medische en farmaceutische industrie. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor medische hulpmiddelen, die uiteindelijk op de operatietafel terechtkomen. Hierin zijn wij marktleider! Het is van groot belang – voor de patiënt – dat onze verpakkingen met de juiste zorgvuldigheid en hygiënevoorschriften worden ontworpen en geproduceerd.

Wij hebben maar liefst 11 vestigingen verdeeld over de hele wereld. Onze locatie in Venray telt ruim 350 medewerkers. Ondanks deze omvang hebben wij een familiaire, informele bedrijfscultuur met aandacht voor elkaar.

Video: This is Nelipak – YouTube

Stagiair Kwaliteit

Als stagiair kwaliteit bij Nelipak ondersteun je de afdeling kwaliteit met het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze producten en processen. Hierbij gaat het om een meewerkstage.

Wat ga je doen?

  • Interne processen, procedures en systemen optimaliseren;
  • Verbeteren van productkwaliteit;
  • Beoordelen kwaliteitseisen op haalbaarheid en resultaat;
  • Ondersteunen en verbeteren van het kalibratieproces van meetmiddelen;
  • Ondersteunen bij product- en proces validaties;
  • Ondersteuning bieden aan de Quality Engineers en Validatie Engineers;
  • Het delen van je opgedane kennis en expertise.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van een ervaren Quality Officer. Je komt in een ervaren en gedreven team terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten.

  • Als hbo’er ontvang je een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand. Daarnaast ontvangen stagiaires jaarlijks een verlofsaldo van 160 uur op fulltime basis. Zowel salaris als verlofsaldo wordt naar rato verrekend.

Ben jij de stagiair die we zoeken?

Wij zoeken een derdejaars hbo-student van de opleiding werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde die bij voorkeur voor een periode van 5 maanden bij ons stage wil lopen. Je bent goed in het plannen van je werkzaamheden.

Je hebt affiniteit met een productie omgeving en bent analytisch en klantgericht. Kwaliteit en patiëntveiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

Interesse gewekt?

Stuur je motivatie en cv naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marcel Beijes, Quality Manager, via telefoonnummer 0478 529 029.