Stagiair Kwaliteit

Ben jij de student die zijn/haar analytische skills en enthousiasme kwijt wil in het werk van Quality Engineer? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!

Werkzaamheden die aan bod komen:

  • Interne processen, procedures en systemen optimaliseren;
  • Verbeteren van productkwaliteit;
  • Beoordelen kwaliteitseisen op haalbaarheid en resultaat;
  • Ondersteunen en verbeteren van het kalibratieproces van meetmiddelen
  • Ondersteunen bij product- en proces validaties;
  • Ondersteuning bieden aan de Quality Engineers en Validatie Engineers;
  • Het delen van je opgedane kennis en expertise

Ben jij de stagiair die we zoeken?

Wij zoeken een 3e-jaars HBO student van de opleiding Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde die bij voorkeur voor een periode van 5 maanden bij ons stage wil lopen. Je bent goed in het plannen van je werkzaamheden.

Je hebt affiniteit met een productie omgeving en bent analytisch en klantgericht. Kwaliteit en patiëntveiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van een ervaren Quality Engineer. Je komt in een ervaren en gedreven team terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Marcel Beijes, Quality Manager, via telefoonnummer +31 478 529 029.