Stagiaire Medical Device Market Research

Venray, The Netherlands

Nelipak® Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten. Nelipak ziet zijn medewerkers als het belangrijkste onderdeel van de organisatie, zij dragen zorg voor een uitstekende service naar onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn gedreven om goede resultaten in het werk te bereiken.

Doel van de functie:

De stagiaire ondersteunt de afdeling Verkoop in market research wereldwijd.

Functieomschrijving:

In kaart brengen van de markt voor kunststof verpakkingen voor medical devices in India, Turkije, Egypte en de Oost Europese landen en eventueel in Engeland.
Zoeken naar en contact leggen met eventuele prospects.

Opleiding:

Je zit momenteel in het 3e of 4e jaar van een HBO opleiding in een relevante richting.

Ervaring:

  • Beheersing Engelse taal
  • Ervaring met Office programma’s (bijvoorbeeld word, Excel, PowerPoint).

Wij bieden:

Je doet werkervaring op binnen een professionele internationale werkomgeving. Naast de werkervaring leert de student netwerken die hij/zij kan gebruiken als springplank voor zijn/haar eigen carrière. Je ontvangt een maandelijkse vergoeding van €298,57.

Hoe kun je solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, vragen wij je een sollicitatiebrief en CV voor 15 december 2015 naar het volgende adres te sturen:

  • Nelipak, t.a.v. afdeling HR
  • Maasheseweg 75
  • 5804 AB Venray

 

Of stuur je sollicitatie per mail naar: peno@nelipak.com

Voor vragen over deze functie, kun je telefonisch contact opnemen met Erik Verhoeven, Manager Sales Operations, via +31 (0)478 529 000.