Supply Chain Manager (fulltime)

Venray, The Netherlands

Ben jij een ervaren en gedreven Supply Chain Manager met goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende skills? Lever jij graag een bijdrage op tactisch en strategisch niveau? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!
Je rapporteert rechtstreeks aan de Director of Operations.
Standplaats: Venray
Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
  • Het aansturen, ontwikkelen, coachen en inspireren van jouw team van professionals bestaande uit inkoop, planning en logistiek;
  • Voorraadbeheer, voorraadhoogte en doorlooptijd van grondstoffen;
  • Opzetten en implementeren van een MRP proces;
  • Voorstellen initiëren en ontwikkelen van processen/oplossingen, resulterend in effectieve en efficiënte bedrijfsactiviteiten;
  • Het continue ontwikkelen en verbeteren van inkoop-, planning- en logistieke processen. Dit doe je onder andere door het uitvoeren van kosten-baten analyses en het uitwerken van business cases;
  • Het identificeren en implementeren van kostenbesparende initiatieven;
  • Bouwen en onderhouden van een netwerk van stakeholders en deze verwachtingen voortdurend managen;
Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ambitieuze leidinggevende die beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding aangevuld met een specifieke opleiding Supply Chain Management. Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van een team.

Je beheert de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met het implementeren van een ERP systeem, en met MRP en project management.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat. Meer informatie over ons vind je op omsneladoptprd.wpenginepowered.com.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com t.a.v. Margit Bloks, Director of Operations. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.