Supply Chain Planner (fulltime)

Ben jij een gedreven professional die vanuit een sturende rol zorgt voor het soepel verlopen van onze logistieke processen? Dan is Nelipak op zoek naar jou!

Standplaats: Venray

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen van een betrouwbare en efficiënte productieplanning met betrekking tot levertijden en klantafspraken;
  • zorgen voor een efficiënte voorraadbeheersing;
  • afwijkingen in de planning oplossen in overleg met productie en verkoop;
  • opstellen van productiecapaciteit en monitoren;
  • signaleren van knelpunten en hierop anticiperen middels verbetervoorstellen;
  • actieve bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de afdeling Planning;
  • verder ontwikkelen van demand en forecastplanning;
  • een goede communicatie en samenwerking met stakeholders;
  • aanleveren van rapportages en verdere optimalisatie hiervan

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ambitieuze professional die beschikt over een afgeronde Bachelor in technische of logistieke richting. Met de nodige ervaring ben je in staat om een bijdrage te leveren aan onze doelstellingen. Het is belangrijk dat je klantgericht bent, collegiaal, pragmatisch en je beschikt over een echte hands-on mentaliteit.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent sterk in plannen, hebt affiniteit met systemen en je bewaart het overzicht, kijkt vooruit en vanuit je sturende rol krijg je zaken voor elkaar bij je collega’s.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris, minimaal 36 verlofdagen, winstuitkering, bedrijfsfysiotherapie, leuke personeelsactiviteiten en een goed pensioen bieden wij volop ruimte voor ontwikkeling. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin trots, vertrouwen en plezier centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com ter attentie van William van Falier, Supply Chain Manager. Meer informatie kun je vinden op https://www.nelipak.com/careers/