Teamleider Tool Engineering

Venray, The Netherlands

Ben jij de Tool Engineer die een team wil aansturen? Wil jij aan uitdagende projecten werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

Als Teamleider Tool Engineering ben jij de kartrekker binnen de afdeling van drie ervaren Tool Engineers. Daarnaast werk je zelf ook mee op de afdeling als Engineer. Je bent  verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van gereedschapsorders en het maken van calculaties. Met jouw kennis en expertise voorzie je de organisatie van technisch advies. Je beoordeelt proefmodellen, analyseert rapportages en werkt nauw samen met de afdelingen Sales, Design, Toolshop en Productie.

De afdeling Tool Engineering wil zich graag verder ontwikkelen dus samen ga je werken aan procesoptimalisatie en verbeterinitiatieven. Jouw coachende rol als ervaren Engineer bepaalt het succes van deze professionaliseringsslag.

Ben jij de professional die we zoeken?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde en enkele jaren werkervaring als Engineer. Of je fungeert op dit werk- en denkniveau door opgedane werkervaring. Je hebt een sterke persoonlijkheid en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in een leidinggevende rol. Je neemt verantwoordelijkheid, bent klantgericht en teamgericht. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Nelipak?

Naast een goed salaris ontvang je bij Nelipak 36 verlofdagen, een goede pensioenregeling en een winstdeling. Wij bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training. Naast een leidinggevende opleiding krijg je begeleiding en coaching om je verder te kunnen ontwikkelen. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve en informele bedrijfscultuur.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Pieter van Gool, Development Manager, via telefoonnummer 0478 – 529 156.