Technisch Machine Operator

Venray, The Netherlands

Ben jij een gedreven persoon die zich graag wil omscholen tot Technisch Machine Operator? Wil jij graag een belangrijke rol spelen binnen het productieproces? Dan is Nelipak op zoek naar jou!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Ombouwen en instellen productiemachines;
  • Uitvoeren kwaliteitscontroles;
  • Periodieke onderhoudswerkzaamheden;
  • Storingen verhelpen (eventueel met ondersteuning van de Technische Dienst);
  • Optimaliseren productiegereedschappen en processen;
  • Toezicht houden op de uitvoering van productiewerk.

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken een ervaren professional die beschikt over een afgeronde LBO opleiding. Met de nodige werkervaring binnen functies als bijvoorbeeld (technisch) operator ben je in staat om vanuit je kennis en kunde een bijdrage te leveren aan onze productiedoelstellingen. Het is belangrijk dat je collegiaal bent, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, goed kunt samenwerken met diverse afdelingen binnen Nelipak en zaken voor elkaar krijgt bij collega’s. Je steekt graag de handen uit de mouwen, kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving en je kunt het overzicht bewaren.

Wat biedt Nelipak?

Heb je interesse in de techniek en zoek je een vaste baan? Wij bieden een interne opleiding van 7 maanden tot Technisch Machine Operator. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden vind je bij Nelipak in Venray een mensgerichte, inspirerende, positieve en informele bedrijfscultuur.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Ad van Trier, Productie Manager, via telefoonnummer 0478-529060.