Technisch Operator (fulltime)

Ben jij een gedreven persoon die alles in het werk stelt om de productie draaiende te houden? Kun je goed samenwerken? Dan is Nelipak op zoek naar jou!

In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage in het ombouwen en instellen van machines met als resultaat dat er goede producten geproduceerd worden. Daarnaast draag je zorg voor het opstarten en optimaliseren van nieuwe productiegereedschappen en 1e productieseries. Tot slot werk je met diverse collega’s samen om de productievoortgang te waarborgen en om processen te verbeteren.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Ombouwen en instellen productiemachines;
  • Opstarten en optimaliseren nieuwe productiegereedschappen en 1e productieseries;
  • Uitvoeren kwaliteitscontroles;
  • Periodieke onderhoudswerkzaamheden;
  • Storingen verhelpen (eventueel met ondersteuning van de Technische Dienst);
  • Toezicht houden op de uitvoering van productiewerk.

Ben jij de professional die we zoeken?

Wij zoeken iemand met ervaring binnen de productie die beschikt over een afgeronde MBO technische opleiding. Het is belangrijk dat je collegiaal bent, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, goed kunt samenwerken met diverse afdelingen binnen Nelipak en zaken voor elkaar krijgt bij collega’s. Je steekt graag de handen uit de mouwen, kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving en je kunt het overzicht bewaren.

Wat biedt Nelipak?

Heb je interesse in de techniek en zoek je een vaste baan? Wij bieden een interne opleiding van 7 maanden tot Technisch Operator. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring ligt het salaris tussen € 2.200,- en € 3.000,- bruto per maand exclusief toeslagen en 8% vakantiegeld. Wij bieden een goed pensioen, aanvullende verzekeringen, minimaal 36 verlofdagen, reiskostenvergoeding, winstdeling en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid en naast cursussen kun je gebruik maken van de bedrijfsfysiotherapeut/vitaliteitscoach.

Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende, positieve en informele bedrijfscultuur.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Léon Weijers, Productie Manager, via telefoonnummer 0478-529228.