Tool Engineering Stagiair

Venray, The Netherlands

Ben jij een student die het leuk vindt om probleemoplossend te werken, ben je betrouwbaar en vind je kwaliteit belangrijk?
Dan moet je zeker even contact met ons opnemen!
Werkzaamheden die aan bod komen:
  • De analyse en verwerking van project input;
  • Het vertalen van input in CAD tekeningen;
  • Vormbak tekeningen output checken op correctheid;
  • Het delen van je opgedane kennis en expertise;
  • Het optekenen van sealmal gereedschappen;
  • Het doorvoeren van sealmal wijzigingen;
  • Het invoeren van data in ERP;
  • Samenwerken met verschillende afdelingen.
Ben jij de stagiair die we zoeken?

Wij zoeken een 3e-jaars HBO student van de opleiding werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding die bij voorkeur voor een periode van 5 maanden stage wil lopen. Je hebt al enige kennis met het programma SolidWorks 2018-2019 CAD of maakt je dergelijke programma’s snel eigen. Je weet raad met MS Office en hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

Je bent een echte teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig te werk gaan. Gevoel voor veiligheid en gezondheid is van belang in deze rol.

Wat biedt Nelipak?

Wij bieden een leerzame allround stageplaats aan binnen een internationale organisatie waarin je goede begeleiding zult krijgen van een ervaren Designer. Je komt in een ervaren en gedreven team terecht die werken aan het realiseren van ambitieuze doelstellingen en mooie projecten. Bij Nelipak vind je een mensgerichte, inspirerende werkomgeving met een positieve, informele bedrijfscultuur waarin de fun-factor centraal staat.

Wie zijn wij?

Nelipak Healthcare Packaging ontwerpt, ontwikkelt en produceert klant specifieke gethermovormde verpakkingen die optimale bescherming bieden voor medische instrumenten en farmaceutische producten.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar jobs@nelipak.com.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Pieter van Gool, Development manager, via telefoonnummer 0478 – 529156.